Om oss

Zawadi är skapade av två vänner som hade en vision om att göra en skillnad för människor både i Kenya och Sverige. Vi är en förbindelse mellan två världar, för att hjälpa människor i Kenya att marknadsföra och sälja deras hantverk, och för att hjälpa människor i Sverige att köpa naturliga produkter som gör dem bra.


En av oss bor i Kenya och känner till den lokala kulturen och traditionerna. Han har ett brinnande intresse för att stötta och marknadsföra de handgjorda produkter som produceras av de lokala hantverkarna. Den andre bor i Sverige och har en bred kunskap inom e-handel. Vi har tillsammans skapat Zawadi som erbjuder naturliga och ekologiska tvålar som är handgjorda i Kenya. 


Vår affärsidé är enkel: att erbjuda högkvalitativa, ekologiska, handgjorda tvålar med en unik doft som gör att du känner dig bra. Vi samarbetar med flera kenyanska hantverkare som har åtskilliga års erfarenhet av att göra tvålar. Alla våra produkter är gjorda med omsorg och kärlek för att ge dig den bästa upplevelsen.


Vi vill att våra kunder ska känna att de gör något bra när de handlar hos oss. Vi är stolta över att vi kan bidra med att förbättra levnadsstandarden för människor i Kenya, samtidigt som vi erbjuder naturliga produkter som gör att våra kunder i Sverige känner sig rena och naturliga.