Om oss

KaffeKotten är ett litet företag som grundades för att sätta guldkant på tillvaron. Vi fokuserar på kvalité och kundnöjdhet, målet är att du som kund ska bli positivt överraskad genom hela vår gemensamma resa.

Hur det började

Många har kaffe som en del av deras vardag. Det är en del i allt från avkoppling till en snabb “pick-me-up”. Ett hjälpmedel, varken mer eller mindre. Ett märke eller variant som uppskattas väljs och används sedan under en lång period. Det är inget fel med det men vi funderade på om det inte fanns något mer... och jo visst var det så. Efter att ha använd samma kaffe som ett hjälpmedel under lång tid öppnades nu plötsligt en helt ny värld. Det som tidigare enbart var en del av något annat hade nu blivit en helt egen upplevelse. Varje kaffe kunde berätta en egen historia och sätta lite mer färg på vardagen. Vi blev fast, och har inte kunnat tänka på något annat sedan dess.

Vilka vi är 

Vi är före detta studenter som under våra år fann en passion för kaffe och världen som det öppnar upp. Efter studier kommer vardag, en vardag som verkar rulla snabbare för varje dag. Det går inte att stoppa tiden (inte vad vi vet om i alla fall), men det verkar gå att få tiden till att gå långsammare. För oss är det riktigt bra kaffe tillsammans med några djupa andetag som ger den effekten. Det är även just det vi vill erbjuda till dig, på enklast möjliga sätt.