Sabina Borenius
Hur tycker du att det är att hitta naturliga produkter idag?
Att sträva efter en naturlig livsstil är faktiskt inte lika enkelt som du kanske tror i dagens samhälle. När du börjar förstå vilken typ av ingredienser företagen använder i sina produkter och hur farliga de är för oss, finns det ärligt talat ingen återvändo. Det är en av anledningarna till att jag studerar för att bli en botanisk aromaterapeut.


Vad tycker du om ingredienserna som används?
Alla tvålar är veganska och tillverkas endast av bra, naturliga ingredienser som moringa, kokosolja, ricinusolja och många fler godbitar som inte skadar din kropp!


Har du någon favorittvål?
Mina personliga favoriter är kol- och avokadotvålen. Jag använder kolet för att rengöra mitt ansikte och avokadon för att hålla min hud återfuktad nu när det blir kallare här i Sverige. Jag kommer också att prova kol-tvålen för att avgifta mitt hår.


Skulle du rekommendera våra produkter?
Jag kan verkligen inte rekommendera dessa produkter tillräckligt mycket. Om du funderar på att börja din resa mot en mer naturlig livsstil eller letar efter en vacker present att ge bort, så är detta en utmärkt början. "Zawadi" betyder faktiskt present på swahili.
Tillbaka

Hitta din favorit

1 av 4