Tillverkningen

image1

Det finns många anledningar till att tillverkningen av våra tvålar sker i Kenya. Det är där som kunskapen om hur naturliga ingredienser från regionen ska hanteras. Det finns en lång tradition av hantverkets alla former där genialiteten hos många endast sträcker sig inom byns gränser. Lokal tillverkning gör att rätt tillverkningsmetoder används för att säkerställa bästa möjliga kvalitet. En tvål från Zawadi förlänger armen till andra kontinenter där kärleken för hantverk kan delas med en helt ny kultur och grupp av människor. Samtidigt som det ger oss kontroll över tillverkningen vilket gör att vi kan erbjuda en fantastisk produkt.

image2

För oss lyckligt lottade som föddes i ett land där välstånd, tak över huvudet och mat på bordet är något som tas för givet och som känner för att göra något gott har vi här en enkel lösning. I utbyte får du en produkt som hjälper dig leva ett hälsosammare liv.

image3

Zawadi är mer än ett märke, det är en livsstil som innebär att en gör val som gör världen bättre för alla oss som lever i den. Den rena näringen i tvålen är något som återfinns i sin naturliga form runt om oss. Det är inte något som framtagits på konstgjorda sätt i ett labb eller genom en process där skadliga kemikalier används.

image4

Våra tvålar är anpassade efter dina behov som ger dig en möjlighet att leva ett hälsosammare liv. Torr hud, problem med akne eller andra dylika utmaningar vet inga landsgränser. Därför vill vi erbjuda en lösning som använts i andra delar av världen.

image5

Hållbarhet är en viktig komponent i allt som vi står för. Lokala ingredienser gör transporterna kortare vilket minskar utsläpp genom hela kedjan av leverantörer. Zawadi’s tvålar skeppas också därför endast via båtfrakt för att minimera påverkan på vår planet. Vi vill att det ska gå att kombinera användningen av naturliga, hälsosamma produkter från hela världen långt in i framtiden samtidigt som vi kan hjälpa till att göra livet bättre för människor.

Tillbaka

Hitta din favorit

1 av 4