Skapa en bättre värld: Tvål med omtanke

image1

Vi på ZAWADI

Hos ZAWADI är vi övertygade om att varje beslut vi tar spelar roll. Särskilt de dagliga besluten, som vilken tvål vi använder. Vi erbjuder en lösning som stämmer överens med dina värderingar, genom att producera ekologisk, handgjord tvål som både gynnar dig och vår planet. Vi håller fast vid detta löfte eftersom vi har full kontroll över vår leveranskedja, vilket innebär medvetna beslut vid varje steg för att minimera miljöpåverkan och förbättra samhällsfördelarna. Men vad innebär detta för dig som konsument, och varför borde du välja oss över konventionell tvål? Låt oss gå igenom det.

image2

Ekologiska Ingredienser, Ansvarsfullt Införskaffade

Vår resa börjar med ingredienserna. Dessa odlas antingen direkt på plats eller inköps lokalt från Kenya, vilket ger stöd till lokala bönder och deras gemenskaper. Till skillnad från massproducerade ingredienser i vanliga tvålar är våra odlade utan skadliga kemikalier, vilket är bättre för både din hud och miljön. Välj våra tvålar för att de är fyllda med dessa naturliga och näringsrika ingredienser. Men detta är bara början på vår hållbarhetsresa.

image2

Småskalig Tillverkning, Stort Engagemang

Nästa steg är tillverkningsprocessen. Vi håller den lokal och småskalig, vilket minskar koldioxidutsläpp kopplade till stora industriella processer. Våra skickliga hantverkare i Kenya tillverkar varje tvålbit för hand, med kärlek och omsorg. Välj oss för att vi inte bara skapar arbetstillfällen, men också bevarar hantverket att tillverka handgjord tvål, som snabbt håller på att bli en bortglömd konst i vår industrialiserade värld.

image2

Ansvarsfull Transport, Minskad Miljöpåverkan

Tvålarnas resa från Kenya till ditt hem är ett resultat av medvetna val. Vi skickar med båt, en metod som betydligt minskar koldioxidutsläpp jämfört med luftfrakt. När de anländer till Sverige lagras våra tvålar i vårt lager innan de skickas vidare till dig. Välj oss för att vi är medvetna om vårt klimatavtryck genom hela leveranskedjan och strävar efter att minska det vid varje steg.

image2

Stärker Samhällen

Vår inverkan är inte bara miljömässig. Vi gör en direkt och positiv skillnad i de samhällen vi samarbetar med genom att erbjuda rättvisa och säkra arbetsvillkor. Välj oss för att med varje köp stödja ett varumärke som tror på att behandla alla i värdekedjan med respekt och värdighet.

image2

Transparens och Tillit

Transparens är vårt guiding star. Vi delar denna resa med dig eftersom vi förstår de utmaningar du ställs inför när du navigerar i greenwashing och letar efter genuint miljövänliga produkter. Vi anser att du har rätt att veta historien bakom tvålen som hamnar i dina händer. Välj oss för att vi är engagerade i att vara ärliga, uppriktiga och förtjäna ditt förtroende. Vi bjuder in er, de miljömedvetna entusiasterna för naturligt levande, att uppleva våra ekologiska och handgjorda tvålar. Att engagera er i vår strävan att skapa en hälsosammare planet och starkare samhällen. Vi förstår din djupa koppling till naturen, ditt ansvarstagande sinne och ditt engagemang för medvetna val. Vi delar din frustration över bristande miljöframsteg och hyllar din stolthet över att bidra till en bättre framtid. Låt oss tillsammans omfamna klar, strålande hud och ett liv fritt från gifter samtidigt som vi gör en verklig, positiv skillnad i världen. Anslut till oss, inte bara för att vi erbjuder ett hållbart alternativ, utan för att vi står som bevis för att företag kan, och bör, vara en kraft för det goda.

Tillbaka

Hitta din favorit

1 av 4