Ingredienser i ekologisk tvål

Ingredienser i ekologisk tvål

Ekologisk handgjord tvål är ett av de bästa sätten att ta hand om din hy. Det är inte bara miljövänligt, utan även fullt av naturliga ingredienser som är bra för huden. Här är några av ingredienserna som används för att göra ekologiska, handgjorda tvålar.

 

Typ av ingrediens Beskrivning
Kokosolja Kokosolja är en naturlig ingrediens som är rik på fettsyror och ger näring till huden. Det är också ett bra skydd mot fria radikaler.
Olivolja Olivolja är ett annat bra alternativ för att lugna och återfukta huden. Det är rikt på antioxidanter och vitamin E, och det hjälper till att skydda huden mot miljöföroreningar.
Sheasmör Sheasmör är en naturlig ingrediens som är rik på fettsyror och fuktighetsgivande ämnen som hjälper till att återfukta huden. Det är också ett bra skydd mot fria radikaler.
Kallpressad olja Kallpressad olja är en naturlig ingrediens som är rik på näringsämnen och antioxidanter som hjälper till att återfukta och återställa hudens fuktbalans.
Ekologiska växtextrakt Ekologiska växtextrakt är naturliga ingredienser som är rika på antioxidanter, mineraler och vitaminer som hjälper till att skydda huden från miljöföroreningar.

 

Alla dessa ingredienser är rika på näringsämnen som är bra för huden, och de hjälper till att skydda huden mot miljöföroreningar. De är också helt fria från kemikalier och tillsatser som kan skada huden. Om du vill ta hand om din hud och samtidigt ta hand om miljön, är organisk, handgjord tvål det bästa alternativet.

Tillbaka

Hitta din favorit

1 av 4