Gua Sha: Alternativ till konventionell medicin

Gua Sha: Alternativ till konventionell medicin

.

Gua Sha - En alternativ till konventionell medicin

Gua Sha är en århundraden gammal traditionell kinesisk medicin som används för att öka blodcirkulationen, lindra muskelsmärta och balansera kroppens energiflöde. Det är ett alternativ till konventionell medicin som kan användas för att lösa ett antal hälsoproblem.

Gua Sha involverar att flata, fuktiga stenar eller andra släta föremål används för att massera området som ska behandlas. Detta skapar en sugande effekt som hjälper till att frigöra stagnation och öka blodcirkulationen. Gua Sha kan användas för att behandla allt från ryggvärk till ledvärk.

Vissa forskare tror att Gua Sha kan vara ett effektivt sätt att behandla allvarliga sjukdomar, som cancer, astma och diabetes. Det har dock inte gjorts några stora studier för att bevisa detta.

En annan sak som är intressant med Gua Sha är att det kan användas för att förbättra hudens utseende. Genom att använda Gua Sha på huden kan man öka blodcirkulationen och lindra inflammationer. Det kan även hjälpa till att reducera ålderstecken som rynkor och fina linjer.

Det är viktigt att notera att Gua Sha ska utföras av en professionell som vet hur man använder tekniken på ett säkert sätt. Det är också viktigt att använda en ren och steril teknik, så att man inte riskerar att smitta huden.

För att få bästa resultat bör du också använda lämplig hudvård och en naturlig tvål som Zawadi ekologiska tvål. Denna tvål är gjord av ekologiska ingredienser som är skonsam för huden och hjälper till att förhindra torrhet och irritation. Köp den här: https://zawadi.se/collections/frontpage/products/kol.

Gua Sha är ett gammalt sätt att behandla hälsoproblem som har funnits sedan århundraden. Om du letar efter ett alternativ till konventionell medicin som är säkert och effektivt, kan Gua Sha vara rätt för dig. Och för att få bästa resultat, bör du komplettera det med lämplig hudvård och Zawadis ekologiska tvål.

Tillbaka

Hitta din favorit

1 av 4