Visste du att kokosnötter kan minska koldioxidutsläppen i marken?

Visste du att kokosnötter kan minska koldioxidutsläppen i marken?

Visste du att kokosnötter kan minska koldioxidutsläppen i marken? Det låter konstigt, eller hur? Men faktum är att kokosnötskal kan användas som en naturlig jordförbättrare och bidra till att minska koldioxidutsläppen.

Traditionellt avfallshantering har varit en stor källa till koldioxidutsläpp globalt. Men nu kan vi också använda naturliga metoder för att hantera vårt avfall. Eftersom kokosnötter är så vanliga i många delar av världen, är det enkelt att använda dem som en del av vår hållbara livsstil.

Men det är inte bara för miljön som koksötskal är användbart. Det visar sig att kokosnötskal också är bra för vår hud. Som en naturlig exfoliant kan den ta bort döda hudceller och göra hudytan mjukare och slätare.

Om du letar efter en organisk tvål som är skonsam mot både huden och miljön, se då ingen annanstans än Zawadis Guava tvål. Tillverkad av naturliga ingredienser, inklusive kokosolja, är denna tvål fri från talk och konstgjorda dofter.

Så varför inte prova en hållbar livsstil genom att använda kokosnötskal som jordförbättrare och samtidigt unna dig den fantastiska effekten av Zawadis organiska tvål? Skynda dig och köp din egen Guava tvål idag på https://zawadi.se/collections/frontpage/products/guava.

Tillbaka

Hitta din favorit

1 av 4