Har du testat kallpressad olivolja?

Har du testat kallpressad olivolja?

.

Har du testat kallpressad olivolja? Det är ett naturligt och hälsosamt alternativ till andra fetter och oljor som används i matlagning och bakning. Kallpressad olivolja har länge ansetts vara bra för hälsan, men vad många inte vet är att det är även bra för din hud.

Kallpressad olivolja är rik på antioxidanter som hjälper till att skydda huden mot fria radikaler som orsakar skador. Dess höga nivåer av omega-3 och omega-6 fettsyror hjälper till att återfukta och näring huden. Olivolja är även rik på vitamin E, som hjälper till att förbättra hudens elasticitet och elasticitet.

För att få det bästa av kallpressad olivolja, se till att du köper en ekologisk sort. Ekologisk olja är fri från kemiska tillsatser och är mycket mildare för huden än vanlig olja. Den innehåller även högre halter av antioxidanter och fettsyror.

Du kan använda kallpressad olivolja för att förbättra hudens utseende och förhindra torrhet. Lägg några droppar på fingertopparna och massera in oljan på huden. Låt det sitta i några minuter, och skölj sedan bort med ljummet vatten.

Du kan också använda kallpressad olivolja som en naturlig ansiktsrengöring. Applicera oljan på huden och massera den in försiktigt med fingertopparna. Skölj sedan av med ljummet vatten.

För att förbättra hudens hälsa och lyster, kom ihåg att använda ekologiska produkter. För att få ut det bästa av din hudvårdsrutin, prova Zawadi's ekologiska guavasåpa. Guavasåpan är berikad med olivolja och har antioxidantegenskaper som kan hjälpa till att återfukta och nära huden. Köp den här https://zawadi.se/collections/frontpage/products/guava för att börja förbättra din hudvårdsrutin.

Tillbaka

Hitta din favorit

1 av 4